Menu

Tassen bedrukken

Tassen bedrukken met uw eigen ontwerp of uw bedrijfslogo? Dan bent u bij Via Karl aan het juiste adres. Via Karl beschikt over een eigen ontwerpstudio. Hier werken onze grafische vormgevers uw ideeën digitaal uit en maken een proefdruk van uw tas. Als u uw fiat geeft voor deze proefdruk, dan gaan we verder met de ontwikkeling van uw tassen. Wij werken hiervoor samen met onze partners in het Verre Oosten. Door korte lijnen en goede communicatie kunnen wij snel en efficiënt een volledige tassenlijn op maat voor u verzorgen.

Tassen bedrukken op maat

Tassen bedrukken bij ViaKarl is maatwerk. Met ruim 14 jaar ervaring in het vak, bent u verzekerd van een product dat geheel naar uw wensen wordt gerealiseerd. U profiteert eveneens van hele scherpe prijzen voor de tassen vanwege onze contacten met onze partners in Azie. Wilt u tassen in een kleine oplage bestellen? Dan is dat geen enkel probleem bij Via Karl.

Soorten tassen

Ongeacht om welk soort tassen het gaat, Via Karl verzorgt voor u de bedrukking. Of het nu gaat om een eigen ontwerp op een trolley, een sporttas op maat of tasjes als vervanging voor de plastic boodschappentassen, wij leveren het. Hieronder vindt u een selectie uit de soorten tassen die Via Karl voor u kan bedrukken:

  • katoenen tassen
  • papieren tassen
  • draagtassen
  • sporttassen
  • shoppen
  • boodschappentas

Tas voor promotiemarketing

Tassen laten bedrukken is een ideale manier van promotie marketing omdat tassen veelal hergebruikt worden (bijvoorbeeld in het geval van draagtassen of een boodschappentas). In het geval van een sporttas of trolley wordt uw bedrijf meerdere malen per week onder de aandacht gebracht als de sporter of reiziger die de tas draagt onderweg is. Naast het ontwerpen van tassen op maat kunnen wij ook een bestaande tassenlijn voor u verzorgen. Meer informatie gewenst? U hoeft niet langs te komen, wij komen naar u!

Tassen met spoed

Heeft u binnenkort een evenement en loopt u achter op schema? Dan kunt u bij ViaKarl ook terecht met een spoedopdracht. Wij laten u tassen dan bedrukken uit eigen voorraad. U ontvangt uw tassen dan binnen 5 tot 10 werkdagen.