Menu

Over ons

Via Karl is gespecialiseerd in Customized Promotional Products. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van producties in het Verre Oosten en Azië zijn wij in staat om vaak een mooi voorstel te verzorgen voor ieder bedrijf en/of voor iedere gelegenheid.

Inmiddels zijn er langdurige samenwerkingsverbanden opgebouwd met sterke, betrouwbare fabrikanten in onder andere Hong Kong, China, Taiwan, Pakistan en natuurlijk Europa.

Vormgevers in eigen huis

In huis is er een eigen ontwerpstudio, waar uw ideeën digitaal uitgewerkt kunnen worden. Wij denken graag mee en adviseren u waar nodig. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de digitalisering en de ontwikkeling van uw product. Het is onze uitdaging om iedere opdracht uniek te maken zodat u als klant ook merkt dat u speciaal bent.
Indien nodig komen wij naar u toe zonder producten uit een boekje te kiezen. We gaan samen met u in gesprek zodat u krijgt wat u wilt: een product dat naadloos aansluit op uw bedrijf tijdens een evenement of andere gelegenheid.

Zaakvoerder Via Karl

Aan het hoofd van Via Karl staat Karl zoals de bedrijfsnaam al aangeeft. Als zoon van een rasechte Amsterdammer zit de handel hem in het bloed. Als handelsagent en inkoopkantoor weet hij steeds weer de juiste markten te vinden. Karl heeft een neus voor nieuwe trends en is de eerste om kansen te verzilveren. Daarbij weet hij zich omgeven door een netwerk van mensen waar hij op kan bouwen en terug kan vallen.

Naast zijn passie voor de handel hecht Karl veel waarde aan een zuivere werkethiek. Zijn werkwijze is transparant zodat u nooit voor verrassingen komt te staan en precies weet waar u aan toe bent.